Werkwijze

Ik ben in 1970 geboren, ben samenwonend en moeder van twee kinderen. Ben jaren werkzaam geweest als HR manager en ondervond toen al plezier in het samenwerken met en het begeleiden van mensen. Na omzwervingen in het binnen- en buitenland, na vallen en opstaan en na verdriet en geluk, heb ik uiteindelijk een stek gevonden in Eemnes. Een prachtige omgeving waar veel gewandeld kan worden en waarbij ik mijn eigen praktijk heb in een oude stal. Ik werk alleen en soms samen met collegae.

"Ik werk graag samen met mensen wanneer ze in het leven hun hoofd amper boven water houden. Dan ondersteun ik ze als ze in het diepe springen, help ik ze om te gaan met tegenslag , geef ik ze een zakdoek wanneer ze wegkwijnen in verdriet, moedig ik ze aan als ze opkomen voor hun medemens, ben ik er als ze vol passie ruzie maken om vervolgens volledig lief te hebben, luister ik naar ze wanneer ze andere mensen hebben gekwetst en nodig ze uit om vervolgens oprechte excuses te maken, leer ze om te gaan met teleurstellingen, help ze te erkennen hoe moeilijk ze het vinden om toe te geven dat ze ernaast zitten, complimenteer ze dat ze oprecht zijn, dat ze zich schamen, en help ze met het accepteren van sommige situaties en het ermee leren om te gaan, daag ze uit om balans te zoeken wanneer ze het druk hebben.

Kortom dat ze het leven beleven, volledig ondergedompeld in het water, zich mee laten sleuren door de kolkende massa of beschouwend kijken aan de kant."

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen, zoals mediation, stresscounselling en specialisatie arbeidsrecht gevolgd die gericht zijn op het ondersteunen van mensen die in conflicten, frustraties en andere problematiek verwikkeld zijn geraakt.

Sessies in het Engels en in het Spaans zijn mogelijk.

Ik ben aangesloten bij het MfN (Mediatorsfederatie Nederland), de sectie arbeidsmediation van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en de ABvC (Algemene Beroepsvereniging van Counselling), hierdoor worden veel van mijn sessies vergoed door de zorgverzekeraar.

Astridike.nl